Connectem idees per crear solucions.

Miquel Caimary

Dissenyador gràfic, web, community manager i algunes coses més. Creador de Shht!Estudi, l’any 2006. Apassionat de l’actualitat, la tecnologia, les xarxes socials, la ràdio, la música i la family. Cocreador d’Et Felicito Fill, culpable de Masters of Naming i responsable de Squeasy.es. Comença a sortir-me un dispositiu mòbil del palmell de la mà, m’ho he de fer mirar.

Tendència a fer tres mil coses a la vegada
100%
Addicció als Peanuts d’Eagle
65%
Memòria ocupada del mòbil
99.9%
Caçador de naming
100%

Albert Balagueró

Dissenyador gràfic i digital. Sé parlar però em comunico millor amb conceptes, imatges, tipografies, formes, colors… Apassionat del nostre ofici i del món visual. Tinc la necessitat d’observar, aprendre i descobrir tot el que no conec. També toco codi font, però em poso guants no fós cas que m’esclatés el <head> i em quedés amb mal <body>.

Inquiet
100%
Pagès amateur
70%
Cuiner bricohero
90%
Documentals
80%

Berta Puig

Graduada en Mitjans Audiovisuals. Em dedico a dissenyar i estic especialitzada en Motion Graphics i 3D. M'agrada animar les coses, les nits de dissabte també. Puc maquetar una revista, capturar idees en fotografies, crear un spot animat i, en general, crear coses maques que resolguin necessitats.

Fan de Benoit Debie 
75%
Bona veu per cantar a la dutxa i a l'estudi
15%
Capacitat de cruspir-me una sèrie en un cap de setmana
90%
Equilibri entre ease in & ease out
50%

Eduard Garcia

Graduat en Periodisme. Em dedico a escriure coses i fer que quedin bé. També puc crear continguts audiovisuals, gestionar les xarxes socials i encarregar-me de tot allò que impliqui traslladar un missatge de manera entenedora. Divideixo a la gent entre persones a qui en Keanu Reeves els sembla simpàtic i a les que no val la pena conèixer.

Tolerància als acudits dolents
100%
Aficionat a l'NBA
50%
Habilitat en els Dark Souls
30%
Esclavitzat per felins
100%

Mariona Caimary

Màster en Comunicació Protocol i Relacions Públiques. M'encarrego de la producció, dels esdeveniments i, en general, de vetllar que tot estigui sota control i funcioni adequadament. Si l'estudi fos un rellotge, jo seria l'engranatge que el fa girar. També sóc responsable de Squeasy.es i vigilo que mai falti cafè ni llaminadures a l'estudi.

Malabarista entre professió i criatures
100%
Habilitat amb el patinet elèctric
60%
Aficionada gastrolúdica
75%
Estil amb la manicura.
92%

Héctor Encalado

Dissenyador d'interiors i Director tècnic i artístic de 3D y VFX, expert en visualització arquitectònica i de producte, il·luminació foto realista, postproducció VFX, animació i modelatge 3D. No, no necessites aquelles ulleres 3D del cine per veure la feina que faig.

Paciència renderitzant
85%
Amant dels bons briefings
93%
Addicte a les sèries
88%
Confiança en el meu equip
100%