+ Descripció del projecte

Data: Des de 2016

Categories: Direcció d’Art, Identitat, Il·lustració, Naming, Comunicació, Disseny Web, Print, Foto, Maquetació, Packaging, Infografia, Vídeo

Client: Squeasy

URL: http://www.squeasy.es

Les Squeasy són ampolles plegables, fabricades sense elements tòxics i que poden reutilitzar-se les vegades que es vulgui. A més, són reciclables i personalitzables.

Squeasy Spain neix de forma casual en un dinar familiar. Els germans Caimary, en Miquel i la Mariona, van veure una oportunitat i un repte quan dos cosins seus, que viuen a Suïssa, van portar unes ampolles plegables Squeasy. Entre cabòries i idees es va començar a materialitzar el projecte. Van aconseguir ser distribuïdors exclusius a Espanya, però només disposaven de l’ampolla i el nom Squeasy. Així que, aprofitant que tenien un estudi de disseny gràfic, van començar a fer girar la maquinària per aconseguir crear una identitat amb essència pròpia.

Seguidament trobareu un resum de tota la feina feta.

 

Nova línia gràfica:

Squeasy està en constant expansió i sempre busca renovar-se per adaptar-se a la realitat actual. Per aconseguir aquests objectius, Squeasy necessitava un nou impuls per afrontar noves campanyes de comunicació. Vam redissenyar el logotip i vam crear la tipografia, els nous colors corporatius i diferent material corporatiu.

 

Squeasy Stars:

Aprofitant les grans possibilitats de personalització de les ampolles Squeasy, el nostre estudi va encarregar-se de dissenyar ampolles inspirades en personatges de ficció dels universos de les Tortuges Ninja, Pokémon, Star Wars, Marvel o Nintendo.

 

Squeasy Colors:

Emmarcat en el procés de comercialització de les Squeasy, des de l’estudi vam participar en la creació d’una identitat per cada color de les ampolles i taps d’aquest innovador producte. Conjuntament amb el treball de naming, cocreat per Eva Navarro, vam adaptar gràficament la identitat de cada denominació, creant logotips i combinacions que encaixessin i oferissin una coherència.

 

Squeasy Box:

Després de veure que les ampolles Squeasy es feien servir en moltes ocasions per fer un regal original i útil, es va decidir que calia un packaging adequat que presentés el producte d’una manera atractiva i simpàtica. Des del nostre estudi, i amb l’ajuda d’Eva Navarro, es va dissenyar una capsa amb un estil oníric i surrealista que aportés un toc juganer. Així mateix, es va decidir incloure una targeta de felicitació amb disseny propi, únic i divertit. Dins de la capsa s’inclouen l’ampolla i dos taps.

 

Infografies Squeasy:

Per fer un recull de l’impacte de les Squeasy a Espanya, el nostre estudi va idear diverses infografiaes que recollien diferents dades, com la xifra d’ampolles venudes, les accions a xarxes o aparicions a premsa. Una manera molt visual de presentar les dades que fa que siguin molt fàcil d’entendre i assimilar.

 

Continguts audiovisuals:

Dins de la campanya d’expansió de l’ecommerce de les ampolles Squeasy, el nostre estudi va encarregar-se de nodrir de continguts audiovisuals per utilitzar a internet i xarxes socials. Vam idear el concepte del vídeo i la seva temàtica, l’storyboard, i també, vam fer l’edició i postproducció del vídeo promocional principal. En aquest procés, vam treballar amb el talentós equip de La Bóbila, que van encarregar-se de la gravació. El resultat van ser diversos clips promocionals frescos i que despertaven simpatia pel producte.

 

Algunes de les coses que hem fet per Squeasy:

  • Concepte i disseny de la nova imatge gràfica de Squeasy Spain.
  • Restyling del logo, dels colors i de la tipografia corporativa.
  • Creació, conceptualització i dissenys de logos de diferents gammes de productes.
  • Disseny de diferent material gràfic, corporatiu i promocional.
  • Disseny de pictogrames.
  • Concepte i disseny de les Squeasy Stars i sintetització de diferents personatges per aquesta gamma del producte.
  • Concepte i disseny de les Squeasy Box i el seu contingut.
  • Creació de diverses infografies.
  • Redacció de continguts.
  • Creació de continguts audiovisuals.